Български монети от Macoins.com / МДА Финанс ЕООД macoinsgold.com / gold and silver on the web Language: English Език: Български
Често задавани въпроси


              1.Какви са начините на плащане?

              Пазаруването в macoins.com е направено удобно за нашите потребители. Потребителя сам избира как да заплати. Начините за плащане са:

             - Чрез наложен платеж при доставка - при доставка на стоката заплащате дължимата сума на куриера. Поръчката ще бъде изпълнена след потвърждение от клиента.

             - по банков път - можете да направите банков превод към сметката на МДА Финанс. При извършване на поръчка ще получите писмо с проформа фактура. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода.
            - Чрез ePay.bg – Ако притежавате дебитна или кредитна картаq издадена от Българска или международна банка, можете да платите през системата ePay.bg. При избиране на този метод на плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на Epay.bg, където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането.Трябва да следвате всички стъпки за да бъдете върнати в страницата на macoins.com  и да се регистрира поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашата банкова сметка. 
 
                 - Чрез Easy Pay.bg – Чрез тази система можете да отидете в касите на Easy Pay и да заплатите в брой поръчаните от вас монети. Адресите на центровете са: http://www.easypay.bg/?p=centrove
 
                 ­ Чрез Pay Pal - Ако притежавате дебитна или кредитна карта, издадена от Българска или международна банка, можете да платите през системата Pay Pal. При избиране на този метод на плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на Pay Pal, където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането.Трябва да следвате всички стъпки, за да бъдете върнати в страницата на macoins.com  и да се регистрира поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашата банкова сметка. 
 
                 ­ Чрез Moneybookers - Ако притежавате дебитна или кредитна карта, издадена от Българска или международна банка, можете да платите през системата Moneybookers. При избиране на този метод на плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на Moneybookers,където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането.Трябва да следвате всички стъпки, за да бъдете върнати в страницата на macoins.com и да се регистрира поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашата банкова сметка. 
 
 
2. Какъв е срокът за доставка?
 
Доставката  в рамките на София се извършва до три дни.
Доставката в рамките на страната се извършва до седем дни след подаване на поръчката.
Доставка за страни от EU - до 15 дни след датата на подаване на поръчката.
Доставка за страни извън EU -до 20 дни след датата на подаване на поръчката.
 
3. Каква е цената на доставката?
 
Цената на доставка за град София е 8 лева.
Цената за доставка в рамките на страната е 9 лева.
За страни в EU и страни извън EU цената е по тарифите на TNT за съответната дестинация.
В цената на доставката е включена куриерската услуга, разходите за застраховка на специални пратки и таксите за превода при плащане.
Цената на доставката се включва към общата цена на направената поръчка.
 
При поръчка на повече от един артикул цената за доставка не се променя. Тя остава една и съща, без значение дали поръчвате една монета или 10 броя монети.
 
4. Какви сертификати притежават монетите?
            За всички отсечени монети след 1991 година се прилага сертификат, издаден от БНБ ( Българска Народна банка) .
 
            5. Как да продам монета в Macoins.com?
 Заявката за продажба на МДА Финанс се прави, чрез натискане на бутона „Продай на нас” и попълване на формата, която той отваря. След получаването на вашата заявка за продажба, ние ще се свържем с вас за да потвърдим или отхвърлим вашето предложение и уточним условията за доставка, както и начина на плащане.
 
 
 
 
                                                        Желаем Ви приятно пазаруване.
 
 Български монети
Количката е празна.

latest bulgarian coins